Необходими продукти:
200 гр. овче сирене (бучка)
4-5 бр. твърди смокини нарязани
3 с. л. орехово масло
2 стръка прясна мащерка
60 гр. натрошен шам фъстък
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната на 180°С. Намажете CHEESE BAKER със супена лъжица орехово масло. Сложете сиренето във формата и го намажете с останалото масло. Подредете смокиновите четвъртинки около сиренето, поръсете с натрошен шам фъстък и отгоре сложете накъсан стрък мащерка. Затворете с капака и слжете във фурната за 10-12 мин., докато сиренето започне да омеква. Прибавете и втория стрък мащерка и сервирайте.
Поднесете с пресен или препечен хляб.
Добър апетит!
Категории
Monthly Archive
Тагове