BLOMUS

BLOMUS

                                
Историята на Blomus е колкото кратка, толкова и дълга. Произходът на дружеството датира от 1921 г. Това е годината, в която Карл Шефер-Клуте основава компания, наречена SKS Sundern.
През 1961 г. стартира SKS-Design - компания, която по това време се фокусира върху подаръци от мед и месинг.
Между 60-те и 80-те години SKS-Design разработва много различни декоративни и практични метални изделия.
През 1989 г. SKS е разделена на SKS-Metaplast и SKS-Design.

Погледът и презентацията на продуктите са тясно свързани със съвременния начин на живот, а неръждаемата стомана се превърна в най-значимият и важен материал, отразяващ тези съвременни стремежи.
До 2009 г. обещанието за иновативна марка е ясно установено и върви триумфално напред, тъй като SKS-Design се превръща в Blomus GmbH.
В ранните години на новото хилядолетие продуктовото портфолио на компанията е преструктурирано, за да се съсредоточи върху ключовите области на дома, градината, отпочиването (спа) и вкуса. От там нататък продуктите възприемат уникален, елегантен и минималистичен дизайн.

Възстановяването на Blomus през 2010 г. поставя началото на успешно дизайнерско бъдеще и многобройни дизайнерски награди, които компанията е придобила в рамките на кратък период от време. Те са надеждни доказателства, че подходът на Blomus към дизайна им осигурява много обещаващо и устойчиво бъдеще.

                  

 • Истински материал
  Истинската неръждаема стомана е източник на вдъхновение и очарование за почти всички продукти на BLOMUS. Истинският характер на този висококачествен метал често служи като основа за идея на нов продукт, а по-късно той ще придаде на продукта автентичния му характер, който Вие можете да усетите по солидното тегло и невероятно чистата повърхност. Ограниченият формален език на продуктите BLOMUS е в съответствие с концепцията за чистота и се фокусира върху същественото. Те са неустоимо ясни и прости в тяхната функционалност – всеки отделен предмет представлява истинско обогатяване на нашето ежедневие. Това е истинският живот от BLOMUS.

   

 • Истински дизайн
  Къде в тези дни може все още да се намери нещо наистина уникално? В един свят, който все повече се подчинява на нормите, необичайното става по-ценно. Стремежът за уникалност е голям. Марката BLOMUS задоволява това желание. Тя представя изключителното сред обикновеното; лицето, което се откроява от тълпата. В стремежа си към забележителност, дизайнерите на BLOMUS са установили един неизчерпаем източник на вдъхновение: естествения свят. Елементарни форми, солидни материали, автентичен блясък – тези ценности могат да бъдат открити в продуктите BLOMUS по много очарователни начини. • Истинско качество
  Продуктите на BLOMUS просто са различни – изящни вместо изкуствени; съвременни вместо модерни; изключителни вместо взаимозаменяеми. Техният висок клас е гарантиран от страстното придържане към качеството на управление. И накрая, но не на последно място, продуктите BLOMUS са атрактивни, защото заслужават стойността на цената си. • Истинска страст
  Дизайнът на продуктите BLOMUS е синоним на чисти линии, характерен чар, превъзходна функционалност. Дизайнът на продуктите BLOMUS просто излъчва характер. Нищо чудно. Защото има силни личности, които стоят зад компанията: екипът на BLOMUS включва не по-малко от тринадесет вдъхновени дизайнера. Всеки от тях има свой собствен почерк, като в същото време съчетава всички качества, които се очаква да откриете в продуктите на BLOMUS.

          


Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

Артикули 1-16 от 313

на страница
 1. Rating:
  0%
  BLOMUS Гарафа/кана за вода ACQUA COOL - 1,2 л
  145,00 лв.
  Изчерпано количество
 2. Rating:
  0%
  BLOMUS Салфетник SCUDO
  69,00 лв.
  Изчерпано количество
 3. Rating:
  0%
  BLOMUS Магнитно табло MURO - 50 х 40 см.
  109,00 лв.
  Изчерпано количество
 4. Rating:
  0%
  BLOMUS Магнитно табло MURO - 90 х 60 см
  225,00 лв.
  Изчерпано количество
 5. Rating:
  0%
  BLOMUS Магнитно табло перфорирано MURO - 40 х 30 см.
  95,00 лв.
  Изчерпано количество
 6. Rating:
  0%
  BLOMUS Метален кош SLICE
  199,00 лв.
  Изчерпано количество
 7. Rating:
  0%
  BLOMUS Метален кош SYMBOLO
  149,00 лв.
  Изчерпано количество
 8. Rating:
  0%
  BLOMUS Поставка за чадъри SLICE
  229,00 лв.
  Изчерпано количество
 9. Rating:
  0%
  BLOMUS Поставка за чадъри SYMBOLO
  179,00 лв.
  Изчерпано количество
 10. Rating:
  0%
  BLOMUS Метален кош CASA - h 49см
  349,00 лв.
  Изчерпано количество
 11. Rating:
  0%
  BLOMUS Поставка за чадъри CASA
  359,00 лв.
 12. Rating:
  0%
  BLOMUS Стенна закачалка
  62,00 лв.
 13. Rating:
  0%
  BLOMUS Стенна закачалка VASCO
  49,00 лв.
 14. Rating:
  0%
  BLOMUS Градински факел цилиндричен - метален
  99,00 лв.
 15. Rating:
  0%
  BLOMUS Градински факел PALOS - мат
  119,00 лв.
 16. Rating:
  0%
  BLOMUS Градински факел ORCHOS - мат
  95,00 лв.
  Изчерпано количество
Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

Артикули 1-16 от 313

на страница