ROMMELSBACHER Ролки за вакуумиране 30х600 см. - 2 броя

ROMMELSBACHER Ролки за вакуумиране 30х600 см. - 2 броя

ROMMELSBACHER Машина за вакуумиране

ROMMELSBACHER Машина за вакуумиране "Smarty Plus"

Nerthus Стъклена кутия за храна с херметическо затваряне и бамбуков капак - 600 мл.

Nerthus Стъклена кутия за храна с херметическо затваряне и бамбуков капак - 600 мл.

ROMMELSBACHER Ролки за вакуумиране 30х600 см. - 2 броя

55,00 лв.

• Фолио, произведено от безопасен за храната двуслоен материал.
• Предпазва максимално храната при дълбоко замразяване.
• Патентован дизайн с високо качество и устойчивост на разкъсване, с релефни канали за по-ефективно вакуумиране.
• Специален материал за ефективно, херметическо запечатване, с непрекъснат шев.
• Може да бъдат загрявано до 100°С до 1 час и е перфектно за “sous vide” готвене.
• Издържат до 72 часа готвене ”sous vide”при темп. до 70°С, както и за по-кратки периоди от време и по-ниски температури
• Подходящо за съхранение в хладилник и фризер до -18°С.
• Подходящо за затопляне на водна баня и в микровълнова. Когато затопляте или размразявате вакуумирана храна, отрязвайте крайчето на плика/фолиото, за да може парата от процеса по загряване да излезе безпроблемно.
Състав: BPA-free пластмаса

Наличност: Наличен
SKU
VRS 3060

Двуслойни пликове и ролки за вакуумиране ROMMELSBACHER: Използването на оригинални пликове и ролки фолио за вакуумиране на ROMMELSBACHER Ви гарантират бързо и безпроблемно вакуумиране с машините на марката. Тези висококачествени вакуумни фолиа се предлагат като пликове и ролки фолио с различна големина. Патентованата двуслойна технология с релеф гарантира най-добри резултати. Можете да съхранявате храна и продукти в тях, да ги използвате във фризер и в микровълнова. Топлоустойчиви са на температури до 100°С и могат да се използват за готвене по метода “sous vide”, както и на водна баня.

Можете да ги използвате повече от веднъж: почистете ги на ръка или в съдомиялна и са готови за повторна употреба!

Повече информация
SKU VRS 3060
Тегло 0.670000
Марка rommelsbacher
Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Свързани статии