• Размери на опаковката: 20 x 13 x 2 см.
• Тегло: 0,130 кг.
• Скали: Целзий (°С) и Фаренхайт (°F)
• Сонда
• Таймер
• Марка: Nerthus
Производител: Vin Bouquet, Испания
Включена батерия!
За постигане на перфектни резултати при готвене на месо се нуждаете от перфектната температура. За отчитане на перфектната температура Nerthus създаде идеалния помощник – кухненски термометър със сонда и таймер за готвене. Просто поставете сондата за готвене в храната и задайте необходимата температура за готвене на Вашето ястие. Термометърът ще Ви предупреди, когато тя бъде достигната, така че можете да се отпуснете, знаейки, че всичко е под контрол.
За най-добри резултати, препоръчителните температури, които трябва да стигне месото в най-вътрешната си част при готвене са:
- свинско, телешко, говеждо, агнешко, овче месо – цяло (например бут, плешка), на парчета или пържоли – до 63°C. Ако приготвяте месото на фурна, грил или скара, оставете 3 минути да отлежи, преди да сервирате;
- мляно месо (всякакъв вид, без пилешко) – до 71°C;
- пилешко месо (мляно, на парчета, цяло) – до 74°C.
Уредът е с магнит на гърба за закрепване на фурна или хладилник. Позволява отчитане на температурата в Целзий (°C) или Фаренхайт (°F). Таймерът е с диапазон на работа до 99 мин. и 59 сек.
Като всеки неоценим помощник, този термометър с таймер и сонда бързо ще стане най-добрият Ви приятел в кухнята.
SKU | VB FIH 056 |
---|---|
Цвят | Инокс/Черен |
Тегло | 0.090000 |
Марка | vin bouquet |