Бял канистер за чесън с капак EMILE HENRY

EMILE HENRY Канистер за чесън с капак "GARLIC POT" - Ø 14,5 см - цвят бял

Nerthus Стъклен съд за прецеждане на мазнина от риба - 500 мл.

Nerthus Стъклен съд за прецеждане на мазнина от риба - 500 мл.

Канистер за чесън с капак EMILE HENRY

EMILE HENRY Канистер за чесън с капак "GARLIC POT" - Ø 14,5 см - цвят трюфел

EMILE HENRY Канистер за чесън с капак "GARLIC POT" - Ø 14,5 см - цвят бял

75,00 лв.

• Ръчно изработена от 100% естествени материали
• Висока устойчивост на надраскване 
• Материал: 
керамика, корк
Без съдържание на олово, кадмий и никел
 Външен размер: 14,5 х 13,5 см. (ДхВ)
• Вътрешен размер: 13,3 х 10,4 см. (ДхВ)
• Вместимост:
0,94 л.
• Размери на опаковката: 15 х 15 х 14,3 см. (ДхШхВ)
• Тегло с опаковката: 0,79 кг.
Цвят: бял
• Керамичната част е подходяща за почистване в съдомиялна машина
Производител: EMILE HENRY / Франция

Наличност: Наличен
SKU
EH 8763-10

Създаден с интелигентен дизайн и от изцяло естествени материали, канистерът за чесън на EMILE HENRY помага да се съхранявате чесън, лук или джинджифил свежи за по-дълго време.
Липсата на светлина вътре в канистера забавя покълването, а трите малки дупки осигуряват нужното количество вентилация, за да създадат идеални условия за съхранение без влага.
Корковият капак - оформен отгоре като малка купичка - позволява да държите под ръка останалите свободни скилидки.
Канистерът е проектиран така, че да можете да подреждате няколко канистера един върху друг, за да се оптимизира пространството на плота или в шкафа. Керамичната основа можете да миете в съдомиялна машина и не задържа никакви миризми миризми.
Корковия капак може да почиствате с влажна кърпа. Със своя щедър капацитет ще можете да съхранявате в този стилен съд за съхранение всичко - от чесън до шалот, малък лук или пресен джинджифил.
Всички продукти на EMILE HENRY са произведени във Франция.

Повече информация
SKU EH 8763-10
Тегло 0.790000
Цвят Бял
Марка emile henry
Размери 14,5 х 13,5 см.
Подходящ за Съдомиялна машина
Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Все още няма свързани статии