• За приготвяне на здравословни ястия на пара
• Подходящо за съдове с вътрешен диаметър от 18 до 27 см
• Сгъваеми силиконови крачета, които държат приставката на разтояние от дъното
• Силиконът по крачетата предпазва съдовете от надраскване
• Телескопична дръжка за лесно пренасяне
• Размери: Ø 26,6 х 7,6 см
• Материал: неръждаема стомана, пластмаса, силикон
• Подходящo за почистване в съдомиялна машина
Производител: GEFU / Германия
Готвенето на пара е техника, при която риба, месо или зеленчуци се приготвят, като се поставят на изпаренията от вряща течност - вино, бульон или просто вода. За много продукти приготвянето на пара е най-добрият начин за запазване на хранителните им свойства. Когато се приготвят на пара, в тях остават повече витамини и микроелементи, които имат по-богат вкус, отколкото ако са приготвени по друг начин.
SKU | GEFU 15460 |
---|---|
Цвят | Инокс |
Тегло | 0.404000 |
Марка | gefu - germany |