Nerthus V-образно ренде

Nerthus V-образно ренде "Мандолина"

GEFU Белачка “PRIMELINE“

GEFU Белачка “PRIMELINE“

Nerthus Кухненски помощник за рязане и сервиране

Nerthus Кухненски помощник за рязане и сервиране

Nerthus V-образно ренде "Мандолина"

75,00 лв.

V-образно ренде "Мандолина"

Размери на опаковката: 34 см/12 см/15 см.
Тегло: 0,670 кг.
Материал: Пластмаса, стомана
Марка: Nerthus, Испания

Наличност: Изчерпано количество
SKU
VB FIH 321

ВНИМАНИЕ: Остриетата са много остри! Пазете от деца!

Имаме удоволствието да Ви представим невероятен кухненски помощник, който ще Ви спести време и усилия и ще направи готвенето забавно преживяване.

Само за 5 минути мусаката е в печката, за 2 минути тараторът е готов! За нула време подготвяте картофите за мусака, нарязвате зелевата салата, чушки и домати за миш-маш, 5 кг. картофи за чипс или на пръчици, фино нарязани лук и моркови за супи. Нарязвате дори луканки, салами или сирене. Празничната трапеза е готова, а Вие имате повече време за себе си!

ГРИЖА И УПОТРЕБА:

  • Използвайте, почиствайте и съхранявайте рендето внимателно.
  • Ако е необходимо, нарежете храната на по-дребни парчета, за да можете да ги поставите на държача-предпазител.
  • Винаги използвайте държача-предпазител, за да си осигурите безопасност.
  • Почистете и подсушете рендето веднага след употреба, за да избегнете появата на петна.
  • Не използвайте абразивни и агресивни почистващи препарати или груби четки, както и прекалено много препарат.
  • Рендето е подходящо за съдомиялна машина, като температурата трябва да бъде под 65°С.
  • Настройте дебелината на шайбите на нулева позиция и извадете приставката за рязане преди да поставите рендето в съдомиялна машина.
  • Използвайте и съхранявайте рендето далеч от високи температури.
  • Не поставяйте рендето във фурна или микровълнова печка.
Повече информация
SKU VB FIH 321
Цвят Черен
Тегло 0.690000
Марка vin bouquet
Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Все още няма свързани статии