KYOCERA Комплект от три рендета с керамични остриета

KYOCERA Комплект от три рендета с керамични остриета

GEFU  Термометър за готвене “SIDO“

GEFU Термометър за готвене “SIDO“

Тройна четка за измиване на чаши от Vin Bouquet

Vin Bouquet Тройна четка за измиване на чаши

KYOCERA Комплект от три рендета с керамични остриета

79,00 лв.

Нов атрактивен комплект, който съдържа:
Kyocera Ренде с регулиране за шайби и филийки - черно (CSN-202-BK)
   − Позиция 1: 0,5 мм
   − Позиция 2: 1,3 мм
   − Позиция 3: 2,0 мм
   − Позиция 4: 3,0 мм
Kyocera Ренде за жулиени - червено (CSN-182-NRD)
Kyocera Ренде зелено за сирена
• Кутия за съхранение от две части (600 мл.)
• Шапка предпазител с резци 
Производител: KYOCERA /Япония

Наличност: Изчерпано количество
SKU
Kyocera CSN - 550 EXP
  • Остриетата на ножовете и приборите Kyocera са произведени от специално създаден керамичен материал, съдържащ цирконий.

    В сравнение с конвенционалните ножове, изработени от стомана, ножовете Kyocera имат революционни характеристики: те са по-твърди от всички съществуващи режещи инструменти, с изключение на диамантените, а материалът, от който са направени, е много по-лек от стоманата.

    Те се износват много по-трудно и запазват остротата си значително по-дълго време, отколкото остриетата на други ножове и прибори от висок клас.

    С керамичен нож всички видове храни се разрязват без усилие, а изключително гладката повърхност прави остриетата по-хигиенични и допринася за по-лесното им почистване.

    Добре известно е, че керамиката е материал, който не корозира и е устойчив на киселини и основи, което допълнително удължава живота на ножовете и същевременно изключва вероятността за промяна вкуса на приготвяната храна.

    Предимствата на ножовете и приборите от керамика не се изчерпват само с това – превъзходните им качества позволяват на техните щастливи собственици да ги почистват в съдомиялни машини.

    Различията между остриетата от бяла и черна керамика: Черното острие минава през допълнително изпичане, наречено "гореща изостатична преса" (hot isostatic press), следствие на което се получава по-голяма плътност между керамичните молекули и съответно по-твърдо острие - около 30% по-твърдо, в сравнение с белите.

    ВНИМАНИЕ: Разбира се, за работа с такъв тип ножове и прибори, както и за тяхната поддръжка, има изисквания и препоръки на производителя, които следва да се спазват.

     - При работа с керамичен нож Kyocera използвайте само дървена или силиконова/пластмасова дъска за рязане;

     - Избягвайте да режете много твърди и замразени храни, както и храни, съдържащи костилки или твърди семена;

     - Не режете кокали и храни с кокали и кости;

     - Не използвайте керамичните ножове за отваряне на консерви, буркани и/или бутилки;

     - Не огъвайте, не дълбайте и не откъртвайте с керамичните ножове;

     - Не използвайте ножовете под ъгъл, различен от 90°;

     - Не използвайте ножовете, за да намачквате или изстисквате скилидки чесън и други подобни храни;

     - Когато разрязвате храна не използвайте ножа, за да отделите отрязаното парче;

Повече информация
SKU Kyocera CSN - 550 EXP
Цвят Различни цветове
Тегло 0.660000
Марка kyocera
Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Все още няма свързани статии