Vin Bouquet Сет за тест на сляпо

Vin Bouquet Сет за тест на сляпо

Vin Bouquet Протектор за бутилки - надуваем

Vin Bouquet Протектор за бутилки - надуваем

Nerthus Сет за сирена с каменна плоча

Nerthus Сет за сирена с каменна плоча

Vin Bouquet Сет за тест на сляпо

39,00 лв.

Размери на опаковката: 35.5 см. x 14 см. x 2.5 см.
Тегло: 0,170 гр.
Комплект от 4 калъфа
Материал: Висококачествен текстил
Производител: Vin Bouquet, Испания

Наличност: Наличен
SKU
VB FIA 036

Основните типове на винена дегустация са хоризонтална, вертикална, дегустация на свободен принцип и така наречената "сляпа дегустация".

"Сляпа дегустация" се нарича дегустация, при която предварително подаваната информация на дегустиращите е минимална или въобще липсва такава. Участниците в такава дегустация трябва да притежават солидни теоретични познания, както и не малко умения, придобити от практически опит. При дегустацията "на сляпо" участниците сами трябва да стигнат до желаната информация, вследствие анализ на параметрите на виното. Единствената информация, която дегустиращите получават, е благодарение на техните сетива - визуални, ароматни и вкусови възприятия. Дегустиращия прави своите логични заключения относно евентуалната реколта, сортова характеристика, регион, производител и т. н. и накрая дава своята оценка за качеството на виното. Това е изключително полезен метод за развиване и усъвършенстване на способността на дегустатора да прави качествен и безпристрастен органолептичен анализ на вина.

Освен за професионалисти, комплектът е подходящ подарък и за всички почитатели на виното с чувствително небце и склонност към приключения.

Повече информация
SKU VB FIA 036
Цвят Черен
Тегло 0.170000
Марка vin bouquet
Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Все още няма свързани статии