KYOCERA Универсално ренде с керамично острие- цвят черен

KYOCERA Универсално ренде с керамично острие- цвят черен

KYOCERA Керамична белачка малка - черна

KYOCERA Керамична белачка малка - черна

KYOCERA Жулиен ренде с керамично острие - 8 см - цвят черен

KYOCERA Жулиен ренде с керамично острие - 8 см - цвят черен

KYOCERA Универсално ренде с керамично острие- цвят черен

39,00 лв.

KYOCERA Универсално ренде CSN - 152 - NBK - черно
Дебелина на разрязване: 1,5 мм
Размери: 27,7 х 9,2 х 1,6 см
Предпазна шапка: ABS пластмаса
Подходящо за почистване в съдомиялна машина.
Ренде, тип мандолина, което ви позволява да режете два пъти по-бързо, отколкото с обикновенните, благодарение на двустранното си острие.
Производител: KYOCERA / Япония
Внимание: Пазете от деца !!!

Наличност: Наличен
SKU
Kyocera CSN - 152 NBK
  • Остриетата на ножовете и приборите Kyocera са произведени от специално създаден керамичен материал, съдържащ цирконий.
  • В сравнение с конвенционалните ножове, изработени от стомана, ножовете Kyocera имат революционни характеристики: те са по-твърди от всички съществуващи режещи инструменти, с изключение на диамантените, а материалът, от който са направени, е много по-лек от стоманата.
  • Те се износват много по-трудно и запазват остротата си значително по-дълго време, отколкото остриетата на други ножове и прибори от висок клас.
  • С керамичен нож всички видове храни се разрязват без усилие, а изключително гладката повърхност прави остриетата по-хигиенични и допринася за по-лесното им почистване.
  • Добре известно е, че керамиката е материал, който не корозира и е устойчив на киселини и основи, което допълнително удължава живота на ножовете и същевременно изключва вероятността за промяна вкуса на приготвяната храна.
  • Предимствата на ножовете и приборите от керамика не се изчерпват само с това – превъзходните им качества позволяват на техните щастливи собственици да ги почистват и мият в миялни машини.
  • Разбира се, за работа с такъв тип ножове и прибори, както и за тяхната поддръжка, има изисквания и препоръки на производителя, които следва да се спазват.
  • Най-основното и важно изискване е остриетата да не се подлагат на огъване, а процесът на рязане да се осъществява върху дъска от дърво или пластмаса.
Повече информация
SKU Kyocera CSN - 152 NBK
Цвят Черен/бял
Тегло 0.100000
Марка kyocera
Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Все още няма свързани статии