Vin Bouquet Стоманена бутилка за алкохол с фунийка

Vin Bouquet Стоманена бутилка за алкохол с фунийка

Vin Bouquet Сет наливник с тапа - 2 части

Vin Bouquet Сет наливник с тапа - 2 части

Vin Bouquet Сет аксесоари за вино "GIFT" - 4 части

Размери на опаковката: 14,5 см. x 17,5 см. x 6,2 см.
Тегло: 0,310 кг.
Комплектът съдържа:

  • Пръстен за вино
  • Дигитален термометър
  • Уред за наливане
  • Вакуум помпа с тапа
Производител:  Vin Bouquet/Испания

65,00 лв.
Наличност: Наличен
SKU
VB FI 001 SET

Комплект от няколко аксесоара за вино, които ще Ви помогнат да покажете елегантност и финес на всяка романтична среща или вечеря с приятели.

Термометър - повечето червени вина се консумират при 14-16°С. Младите червени вина като Божоле и Пино Ноар са най-добри за консумация при 12-13°С. Отлежалото червено вино е най-добро за консумация при 17-18°С. Най-подходящата температура за сервиране на бели вина е между 6-8°С за Совиньн Блан, Мускат, Траминер, Пино Блан, Пино Гриджио, 9-11°С за Шардоне и други купажни вина, 10-12°С за Ризлинг, Мускат, Бургундски вина. Розетата се сервират при температура 6-8°С. Поставете термометъра върху бутилката. Премерете след няколко минути температурата и ако е подходяща, сервирайте.

Уред за наливане - накрайникът се поставя в гърлото на бутилката. Ролята му е да прецежда виното и да улеснява наливането му в чашите.

Пръстен за вино - след като отворите бутилката, го поставете на гърлото ѝ. Той ще улавя капките вино, които неминуемо ще се плъзват по бутилката, когато наливате.

Вакуум тапа - ако все пак не успеете да изпиете цялата бутилка вино, можете да съхраните остатъка до няколко дни в хладилник. За целта затворете и обезвъздушете остатъка в бутилката, за да запазите максимално вкусовите качества и за да не поеме виното нежелани миризми. Лесно използваемата вакуум помпичка ще премахне въздуха от отворената бутилка. Това ще предотврати оксигенацията и ще запази виното свежо за по-дълго време.

Повече информация
Кат. номер VB FI 001 SET
Цвят Инокс/Черен
Тегло 0.3100
Марка Vin Bouquet
Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация