GEFU Дигитален термометър за готвене TEMPERE

GEFU Дигитален термометър за готвене TEMPERE

PHILIPPI Калъф за кредитни карти GIORGIO

PHILIPPI Калъф за кредитни карти GIORGIO

GEFU Резачка за домати и ябълки РОМО

GEFU Резачка за домати и ябълки РОМО

GEFU Дигитален термометър за готвене TEMPERE

52,00 лв.

GEFU Дигитален термометър за готвене TEMPERE
• Материал: висококачествена неръждаема стомана, пластмаса
• Размери: 6,5 х 7,2 х 1,9 см (ДхШхВ)
• С обхват на измерване до 250º С
• Таймер с функция аларма до макс. 99 часа и 59 минути

• Илюстриран избор на меса
• Предварително запазени основни температури за различни видове месо
• Температурен дисплей с възможност за превключване ( ºС и ºF)
• Сонда от неръждаема стомана: 16 см
• Топлоустойчив (до 250º С) кабел: 1 м
• Магнит на гърба
• Стойка на гърба
• Работи с 3 бр батерии тип ААА ( включени)
• Подходяща за миене в съдомиялна машина
Производител: GEFU / Германия 

Наличност: Наличен
SKU
GEFU 21840

Цифровият термометър за печене може да бъде настроен до 300°C (572°F). Предварително зададените основни температури за различни видове месо правят „перфектното готвене“ детска игра. Със закрепващ магнит може лесно да се постави на печката или да се постави на друго място с помощта на стойката. След достигане на зададената температура на храната се чува алармен сигнал. В допълнение, термометърът за печене предлага и функция  таймер до 99 часа и 59 минути.

  • Филе от говеждо месо 38-55° C
  • Печено говеждо месо 85-90° C
  • Гърди от говеждо месо 90-95° C
  • Филе от телешко месо 50-55° C
  • Печено говеждо месо 68-74° C
  • Печено свинско месо 70-75° C
  • Филе от свинско месо 55-60° C
  • Овнешки крак – средно изпечен 65-70° C
  • Овнешки крак – добре изпечен 80-85° C
  • Печено еленово месо 75-80° C
  • Печено месо от глиган 75-78° C
  • Пилешко месо 80-85° C
  • Патица 80-90° C
  • Повече информация
    SKU GEFU 21840
    Цвят Инокс
    Тегло 0.100000
    Марка gefu - germany
    Напишете вашето мнение
    Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

    Свързани статии